Omgeving

Wij horen u nu denken, waar kunnen wij dan met de boot vissen?

Onze boten liggen in de omgeving Aalsmeer. Binnen korte vaartijd bent u op de Westeinderplassen, braassemermeer, Wijde Aa en de Kagerplassen (de KAAG). Voor verdere mogelijkheden: zie Google maps hieronder.

Wij hebben om meerdere redenen voor deze regio gekozen. Ten eerste is er een enorm waterstelsel met keuze genoeg voor iedereen. Denk aan grotere plassen, maar ook aangesloten kanalen en kleinere meertjes. Ook het visbestand is in orde en de diversiteit van formaat aan spiegel/schub is uitstekend! Indien gewenst kunnen wij u natuurlijk van (stek)info voorzien voordat u aan de sessie begint.

Tevens kunt u uw auto veilig achter laten op afgesloten terrein. Als er behoefte aan is kunt u er ook gebruik maken van sanitaire voorzieningen.

Visbestand

Het bestand aan vissoorten in deze omgeving is zeer groot te noemen. Om het binnen onze hobby te houden, kunnen we spreken van een mooi bestand aan karper. Zowel een oud bestand als recentere uitzetters zwemmen in de omgeving, in grote getalen hun rondjes. Dat is te danken aan omliggende visverenigingen die jarenlang het bestand intact hebben gehouden door uitzettingen en het monitoren daarvan. Overigens wordt er nog steeds jaarlijks karper uitgezet, bestaande uit voornamelijk spiegelkarpers. Mocht u eens ‘vreemd’ willen gaan, dan verleend dit gebied zich ook uitstekend om op grote meerval te vissen!

Contactgegevens

info@karperboot.nl
+31 (0)641518228

KVK: 73265985
BTW: NL182428904B01

IBAN: NL15 RABO 0335 2726 22

Social Media